Klantenbeoordeling 9 Uw ervaring

Bel ons: +31547361292

Klantenbeoordeling 9 Uw ervaring

Bel ons: +31547361292

Kerstborrel

De 'R' zit weer in de maand.. Dat betekend dat de feestdagen nu wel echt dichtbij komen. Wilt u aan het eind van 2019 iets leuks plannen voor uw collega's en/of relaties? Dan is het wel verstandig om er nu iets voor te regelen. Voor je het weet, is het namelijk alweer kerst!

 

Kerstborrel bij De Haverkamp Markelo.

Een kerstborrel is de ideale gelegenheid om met collega's en/of relaties terug te kijken op het afgelopen jaar. Wij van De Haverkamp verzorgen uw borrel graag in ons zalencentrum in Markelo. Een gezellige avond waarbij u zich over niets druk hoeft te maken!

 

Ons zalencentrum beschikt over meerdere zalen en iedere zaal heeft zo zijn eigen charmes. Pakt u groots uit? Dan is onze 'grote zaal' iets voor u. Viert u het liever in een wat kleiner gezelschap dan zou ons bruine café of onze sfeervolle 'Houtzagerij' een goede optie kunnen zijn! 

 

Gezellig borrelen met diverse hapjes, of proosten met bubbels en aansluitend een culinair buffet of diner. De kerstborrel kan volledig naar uw wensen ingevuld worden! Wat dacht u bijvoorbeeld van een speciaalbier proeverij met bijpassende hapjes? Er zijn tal van mogelijkheden en met de keuze voor De Haverkamp voor uw kerstborrel zit u altijd goed!

 

Meer informatie over: Kerstborrel

Vieren is ons vak! Dus aarzel niet en neem gerust contact op.

ontvang je persoonlijke offerte

Hoe anderen ons hebben ervaren

donderdag 6 juni 2019

“Erg plezierig in contact.”

Erg plezierig bedrijf. Willen altijd met je meedenken in oplossingen. Vooral de houten zaal is ideaal voor feestjes en partijen waarbij een wat jongere doelgroep betrokken is. Ga zo door!

Rijssen


Geef ook uw mening

Meer informatie over: kerstborrel?

ontvang je persoonlijke offerte

Geschikte zalen

De zalen van “De Haverkamp” bieden de mogelijkheid om uw feesten, partijen, of vergaderingen succesvol te laten verlopen. wij verzorgen het graag voor u. Bekijk hiernaast de geschikte zalen om een Kerstborrel in te organiseren.